Nekonečný příběh



82.208.17.61:27103
Online


Published on 2021-09-07


Game Minecraft
Browse Minecraft servers
Type PVE Minigames
Status
Online
Last Check
6 minutes
IP Address 82.208.17.61
Port 27103
Server Owner Alvinator
Website https://npribeh.fhgames.cz/
Discord https://discord.com/invite/a8MSGPd
Votes
30
Favorites
1
Hits this month
33
Country Czech Republic CZ
   
 

Make a link


Invite your players to vote for your server and gain visiblity ! The servers with the most votes are displayed on the homepage and under each listing. Each user can vote once every 24 hours.


Vote for our Minecraft server

Custom widget


Banner


Description

Nekonečný příběh

• Server vznikl pro hráče, kteří milují tuto hru. Proto jsem se rozhodl udělat něco výjimečného a vyváženého, kde si každý hráč najde to své, co zbožňuje na Minecraftu. zároveň dle dlouholetých zkušeností tomu dodáváme společně speciální nádech.


• Zaměřujeme se především na kvalitní hraní společně s kamarády, rodinou a zároveň na bezpečí hráčů, majetku a celého serveru pro spokojenou komunitu.


• Je tu klasický Survival, s téměř nekonečnou mapou. K dispozici je plně vyvinuta ekonomika, kterou doplňuje několik speciálních metod na získávání odměn. Celá herní mechanika samotné hry je pozměněna na několik různých úrovní skillů všeho druhu. Jsou k tomu přizpůsobené monstra s odpovídající obtížností než v původní hře. K dispozici jsou připravená vlastní kouzla, které všichni velmi rádi vyzkouší. Je tu připraveno spoustu zábavy, která nikdy neomrzí a hlavní kouzlo celého serveru musíte poznat Vy sami :3


• Životní příběhy každého z nás se odehravají každy den, pojďme je spolu sdílet a vytvořit tak jeden velký, který nebude mít konce. Těšíme se právě na tebe o/


Odkazy:

Web: https://npribeh.fhgames.cz/

Discord: https://discord.gg/a8M

Video

Other servers


0
0/9999

x mine