UKN.GG - EU Training Grounds - Main



https://discord.gg/Mntq8vMZg9
Online


Veröffentlicht am 2021-05-07


Spiel Discord
Kategorie Server Discord
Typ Gaming Fun Memes Social
Version 2328
Status
Online
Verbunden
55
Letztes Update
2 Jahre
Map UKN Map
Eigentümer Ananasaz
Discord https://discord.gg/Mntq8vMZg9
Stimmen
0
Zu Favoriten hinzufügen
0
Besuche dieses Monates
0
Länder Lietuvis LT
   
 

Eine Verbindung machen


Laden Sie Ihre Spieler ein abzustimmen und kriegen Sie mehr Sichtbarkeit! Die Server sind nach Stimmen klassifiziert. Jeder Spieler darf einmal pro 24 Stunden abstimmen.


Für unseren Server abstimmen Discord

Beschreibung

Heyooo, Bikini Bottomiečiai, senukai ir naujučiai! Norėčiau trumpai papasakoti apie mūsų serverio istoriją! Žinau, kad visi mes nenorime skaityti tu tekstų, banalybių ir panašiai, bet jeigu turi laiko ir tau yra įdomu, duok mums minutę ir paskaityk apie mus!

Viskas prasidėjo nuo sausio mėnesio, maždaug trečiosios dienos, kai pradėjome dėti savo mažus žingsnelius į Discord‘o pasaulį ir kurti draugišką, linksmą ir prie meno bendruomenę. Manau ėjosi ir einasi mums neblogai ir augame kiekvieną dieną. Bendraujame tiek pokalbiuose, tiek bendrame chat‘e. Kartais daugiau, kartais mažiau, bet kas svarbiausia, kad ir nebūna jokio aktyvumo, bet žinome, kad bet kada galime susibėgti ir išsišnekėti, pajuokauti ar atšvęsti vestuves. Nesigilinsiu į per daug, nes ir taip žinote apie ką aš kalbu, Bottomiečiai! Manyčiau apie tai užteks, kai ateis proga papildysiu tiesiog minimaliai, kad nemirtumėte beskaitydami. 

Andere Server


57
10838

DISTINCTIVE.LT RP