Sin City A Bűn városa | INGYEN FRAKCIÓ | SOK RABLÁS | CAYO PERICO | EGYEDI AUTÓ DESIGN | 350.000 KEZDŐ|NO WHITELIST



rp.sincityrp.hu:30120
Offline


Published on 2024-02-09


Game FiveM
Browse FiveM servers
Type RP
Status
Offline since 16 days
Last Check
19 minutes
IP Address rp.sincityrp.hu
Port 30120
Server Owner veteran88
Website https://sincityrp.hu/
Votes
0
Favorites
1
Hits this month
7
Country Hungary HU
   
 

Make a link


Invite your players to vote for your server and gain visiblity ! The servers with the most votes are displayed on the homepage and under each listing. Each user can vote once every 24 hours.


Vote for our FiveM server

Custom widget


Banner


Description

Üdvözöljük a Sin City - A Bűn Városában, ahol a város szívében folyamatosan zajlik az élet, ahol minden döntésed és cselekedeted sorsfordító lehet! A Szerver Február 10 és nyitás Adig is lehetöség van Frakit pályázni! Akár Discordon Akár Weboldalon keresztül

🌆 **Városi Életstílus:** Ismerkedj meg az igazi városi élettel, ahol a világ minden szegletéből érkező karakterekkel találkozhatsz. Válassz életed szakmáját, legyen az üzletember, rendőr, kocsmáros vagy akár bűnöző. A város színes és változatos lehetőségekkel vár!

🚗 **Gépjárművek És Szórakozás:** Vezess különböző járműveken a városban, legyen az luxus limuzin vagy éppen egy gyors motor. Vegyél részt versenyeken, szórakozz a helyi klubokban vagy rendezvényeken, és fedezd fel a város minden zegzugát.

🚓 **Rendőrség És Bűnözés:** Csatlakozz a rendőrséghez és tartsd fenn a törvényt, vagy válassz egy sötétebb utat és csatlakozz a bűn világához. Bűnözz egyedül vagy csatlakozz egy bűnszervezethez, és hódítsd meg a várost!

💼 **Munka És Üzleti Lehetőségek:** Fedezd fel a város üzleti lehetőségeit, nyiss saját vállalkozást, és építsd fel saját birodalmadat. Vagy csatlakozz másokhoz, és dolgozz együtt a siker érdekében.

🌐 **Közösség És Események:** Csatlakozz egy aktív és barátságos közösséghez, ahol mindig találsz segítőtársakat és érdekes karaktereket. Részt vehetsz különböző eseményeken és versenyeken, és együtt élményeket oszthatsz meg más játékosokkal.

Csatlakozz most a Sin City - A Bűn Városa Roleplay szerverhez, és élj át egyedülálló élményeket a város szívében! Az utak, a bűnözés és a kalandok várnak rád!

📌 Szerver IP: rp.sincityrp.hu

📌 TikTok: https://www.tiktok.com/@sincityrp.hu

📌 Discord: https://discord.gg/S3dB9BD4RU

📌 Weboldal: https://sincityrp.hu/

📌Facebook: https://www.facebook.com/sincityrp.hu/

Várunk a városban, ahol a sorsodat saját kezedben tarthatod! 🌃

Video

Other servers


0
2/128

New Empire RolePlay | Hamarosan V2