G24k Roleplay Season 2



87.121.54.116:30120
En línea


Publicado el 2021-01-08


Juego FiveM
Categoría Servidores FiveM
Tipo RP
Estado
En línea
Conectados
2/128
Última actualización
6 segundos
Dirección de IP 87.121.54.116
Puerto 30120
Map fivem-map-hipster
Lanzador Descargar el lanzador
Propietario borisov_g24k
Discord https://discord.gg/g24kroleplay
Votos
1
Favoritos
1
Visitas de este mes
159
País Bulgaria BG
   
 

Crea un vínculo


¡Invite a sus jugadores a votar y ganar visibilidad! Los servidores se clasifican por votos. Cada jugador puede votar una vez durante 24 horas.


Votar por nuestro servidor FiveM

Widget personalizable


Banner


Descripción

Добре дошли в G24k Roleplay - твоят избор за вълнуващ и качествен Roleplay сървър на Fivem! Нашата общност е изградена върху страстта към емоционално обогатяващи истории, креативен развитие и вълнуващи приключения. След успешния старт на първия сезон, продължаваме да се развиваме и да предоставяме на играчите ни неповторим опит.

🌟 Качествена подръжка:

Нашата администрация се грижи за всеки детайл от твоето преживяване в G24k Roleplay. С гъвкав и отзивчив екип, готов да помогне във всяка ситуация, ние сме тук, за да направим твоето изживяване неповторимо и приятно.

👮‍♂️ Множество професии:

От полицай до бизнесмен, нашият сървър предлага разнообразие от професии, които позволяват на играчите да изразят своите умения и интереси. Независимо дали ти си привързан към закона или предпочиташ адреналиновите приключения на подземния свят, в G24k Roleplay има място за всеки.

🌐 Възможности за развитие:

Опитай се в ролята на предприемач, развивай собствен бизнес, създай свой собствен кръчма или дом за развлечения. Система за прогрес и развитие ти позволява да стъпиш по стълбата на успеха и да постигнеш високи постижения в общността.

💼 Дружествена общност:

G24k Roleplay не е просто сървър - това е общност, където се срещат хора с общи интереси и ценности. Сътрудничеството и взаимопомощта са в основата на нашата общност, което прави игрите не само забавление, но и връзващо преживяване.

Присъедини се към нас в G24k Roleplay и се потопи в изключителния свят на Roleplay на Fivem, където всяко преживяване е уникално, а възможностите са безгранични!

Otros servidores


41
0/969

FameOrShame RolePlay

23
0/8

TheRevengeRP

7
1/64

Balkan City RP