G24k Roleplay Season 2



87.121.54.116:30120
Online


Published on 2021-01-08


Game FiveM
Browse FiveM servers
Type RP
Status
Online
Connected
33/128
Last Check
8 seconds
IP Address 87.121.54.116
Port 30120
Map fivem-map-skater
Launcher Download the launcher
Server Owner borisov_g24k
Discord https://discord.gg/g24kroleplay
Votes
1
Favorites
1
Hits this month
177
Country Bulgaria BG
   
 

Make a link


Invite your players to vote for your server and gain visiblity ! The servers with the most votes are displayed on the homepage and under each listing. Each user can vote once every 24 hours.


Vote for our FiveM server

Custom widget


Banner


Description

Добре дошли в G24k Roleplay - твоят избор за вълнуващ и качествен Roleplay сървър на Fivem! Нашата общност е изградена върху страстта към емоционално обогатяващи истории, креативен развитие и вълнуващи приключения. След успешния старт на първия сезон, продължаваме да се развиваме и да предоставяме на играчите ни неповторим опит.

🌟 Качествена подръжка:

Нашата администрация се грижи за всеки детайл от твоето преживяване в G24k Roleplay. С гъвкав и отзивчив екип, готов да помогне във всяка ситуация, ние сме тук, за да направим твоето изживяване неповторимо и приятно.

👮‍♂️ Множество професии:

От полицай до бизнесмен, нашият сървър предлага разнообразие от професии, които позволяват на играчите да изразят своите умения и интереси. Независимо дали ти си привързан към закона или предпочиташ адреналиновите приключения на подземния свят, в G24k Roleplay има място за всеки.

🌐 Възможности за развитие:

Опитай се в ролята на предприемач, развивай собствен бизнес, създай свой собствен кръчма или дом за развлечения. Система за прогрес и развитие ти позволява да стъпиш по стълбата на успеха и да постигнеш високи постижения в общността.

💼 Дружествена общност:

G24k Roleplay не е просто сървър - това е общност, където се срещат хора с общи интереси и ценности. Сътрудничеството и взаимопомощта са в основата на нашата общност, което прави игрите не само забавление, но и връзващо преживяване.

Присъедини се към нас в G24k Roleplay и се потопи в изключителния свят на Roleplay на Fivem, където всяко преживяване е уникално, а възможностите са безгранични!

Other servers


44
42/969

FameOrShame RolePlay

35
4/64

Balkan City RP

10
0/48

BulgarianDream RP