SHARP 2.0 - Norsk - sha-rp.noSubscribe to the whitelist
Offline


Published on 2022-02-23


Game FiveM
Browse FiveM servers
Type RP
Status
Offline since 3 months
Last Check
6 minutes
Server Owner Ørjan Eriksen
Website https://sha-rp.no/
Discord https://discord.gg/sha-rp
Votes
0
Favorites
0
Hits this month
33
Country Norway NO
   
 

Make a link


Invite your players to vote for your server and gain visiblity ! The servers with the most votes are displayed on the homepage and under each listing. Each user can vote once every 24 hours.


Vote for our FiveM server

Custom widget


Banner


Description

SPILLOPPLEVELSEN

Hos SHARP vil du få ta del i å spille på en server som er ulik andre,og som har som hovedfokus å tilby spillerene en unik opplevelse. I tillegg fokuserer SHARP på performance, der man ikke skal måtte begrense kvalitet på spillet sitt for at server skal gå an å spille på. Hos oss kan du kjøre kvalitet på bl.a tekstur som du vil, og hvor det er din egen PC som setter begrensningene, ikke serveren. Her vil karakteren din kunne velge mellom (men ikke begrenset til): Både unike og varierte arbeidsplasser med inkluderende RP, Unike MLOer ingen andre servere i verden har, Unike kjøretøy, Variasjon i kriminelle aktiviteter, Lovlige aktiviteter. SHARP vil også utvides med ytterligere aktiviteter, kjøretøyer, MLOer, scripts og tilbud til spillerene i tiden fremover, så her vil det finnes noe for de aller fleste!


OM OSS

Vi består av en gruppe mennesker som til sammen har flere års erfaring som RP-spillere, og hvor alle har forskjellige bakgrunn når det kommer til både RP og på et menneskelig nivå. Vi i kulissene på SHARP er her for å bidra til at du som spiller får en så god opplevelse når du spiller hos oss, som mulig. Dette bidrar til et team i bak serveren som består av ulike synspunkter og meninger, men hvor alle sitter med hovedfokus på de samme verdiene. Dere, spillerene

Other servers


0
8/128

Drømmeland RP

0
0/48

San Andreas State Roleplay!