MiddleCraft


mc.middlecraft.eu:25565
Online


Published on 2022-09-02


Game Minecraft
Browse Minecraft servers
Type Cracked RP Minigames Towny
Status
Online
Connected
14/6969
Last Check
3 minutes
IP Address mc.middlecraft.eu
Port 25565
Server Owner Anonymous
Website https://store.middlecraft.eu/
Discord https://discord.gg/TwvfkwGXtp
Votes
92
Favorites
0
Hits this month
126
Country Bulgaria BG
   
 

Make a link


Invite your players to vote for your server and gain visiblity ! The servers with the most votes are displayed on the homepage and under each listing. Each user can vote once every 24 hours.


Vote for our Minecraft server

Custom widget


Banner


Description

Вече имаме сайт за филми, сериали и анимета ако искате да гледате безплатно най-новите и още не излезли филми, аниме или сериали това е вашето място линк-че: https://middlecraft.eu/

Търсите място за игра с многобройни възможности и интересни нови изживявания, което да е на разположение 24/7 и да имате възможност да играете от версия 1.19.1+? Сървърът MiddleCraft е това, от което се нуждаете! • В MiddleCraft ще намерите добро и дружелюбно Community с добър Staff, който е готов да ви помогне по всяко едно време. В нашия Discord сървър ще намерите различни канали за развлечения. В сървъра ни има 2100+ потребители. Това означава, че винаги има активни хора, с които да обсъждате различни теми и да се забавлявате като играете заедно. Ще се запознаете с много нови хора. • Minecraft Server-ът предлага една спокойна обстановка за вашето оцеляване и забавление. За това спомагат не само отговорният Staff, който следи за нередности и се старае да направи вашето прекарване в сървъра безпроблемно, а и качествените играчи, с които ще се срещнете веднага, след като влезете в сървъра. Всеки е готов да ви помогне, когато имате нужда от нещо. Ще намерите много различни плъгини и игри, които да подобрят стандартното Vanilla оцеляване. Два от най-забележимите плъгини са SlimeFun и CustomEnchants. CustomEnchants предлага 300+ нови енчанти, които ще направят вашите предмети и брони многократно по-силни от стандартните Vanilla енчанти. Всеки нов енчант е уникален и има собствено Ability, за което ще може да прочетете, когато влезете в сървъра. MiddleCraft е първият български сървър, който въведе Slimefun. Slimefun е плъгин, който предлага всичко, което можете да си представите. Slimefun позволява на всеки играч сам да реши в каква посока иска да развие своето оцеляване-дали в магията или технологиите, а защо не и в двете. Имаме достъп до неща от магически пръчки до ядрени реактори. Slimefun разполага с над 500 нови предмета и рецепти към Minecraft. А това дава възможност на играчите за още по-голямо развитие над стандартния Vanilla Minecraft.

Video

Other servers


294
44/45

Ultrapixel Bulgaria

1
4/100

Team Gods Bulgaria Network

0 UKN Map
55/550

UKN.GG - EU Training Grounds - Main