MiddleCraft


mc.middlecraft.eu:25565
En línea


Publicado el 2022-09-02


Juego Minecraft
Categoría Servidores Minecraft
Tipo Cracked RP Minigames Towny
Estado
En línea
Última actualización
42 segundos
Dirección de IP mc.middlecraft.eu
Puerto 25565
Propietario Anónimo
Sitio de Internet https://store.middlecraft.eu/
Discord https://discord.gg/TwvfkwGXtp
Votos
39
Favoritos
0
Visitas de este mes
50
País Bulgaria BG
   
 

Crea un vínculo


¡Invite a sus jugadores a votar y ganar visibilidad! Los servidores se clasifican por votos. Cada jugador puede votar una vez durante 24 horas.


Votar por nuestro servidor Minecraft

Widget personalizable


Banner


Descripción

Вече имаме сайт за филми, сериали и анимета ако искате да гледате безплатно най-новите и още не излезли филми, аниме или сериали това е вашето място линк-че: https://middlecraft.eu/

Търсите място за игра с многобройни възможности и интересни нови изживявания, което да е на разположение 24/7 и да имате възможност да играете от версия 1.19.1+? Сървърът MiddleCraft е това, от което се нуждаете! • В MiddleCraft ще намерите добро и дружелюбно Community с добър Staff, който е готов да ви помогне по всяко едно време. В нашия Discord сървър ще намерите различни канали за развлечения. В сървъра ни има 2100+ потребители. Това означава, че винаги има активни хора, с които да обсъждате различни теми и да се забавлявате като играете заедно. Ще се запознаете с много нови хора. • Minecraft Server-ът предлага една спокойна обстановка за вашето оцеляване и забавление. За това спомагат не само отговорният Staff, който следи за нередности и се старае да направи вашето прекарване в сървъра безпроблемно, а и качествените играчи, с които ще се срещнете веднага, след като влезете в сървъра. Всеки е готов да ви помогне, когато имате нужда от нещо. Ще намерите много различни плъгини и игри, които да подобрят стандартното Vanilla оцеляване. Два от най-забележимите плъгини са SlimeFun и CustomEnchants. CustomEnchants предлага 300+ нови енчанти, които ще направят вашите предмети и брони многократно по-силни от стандартните Vanilla енчанти. Всеки нов енчант е уникален и има собствено Ability, за което ще може да прочетете, когато влезете в сървъра. MiddleCraft е първият български сървър, който въведе Slimefun. Slimefun е плъгин, който предлага всичко, което можете да си представите. Slimefun позволява на всеки играч сам да реши в каква посока иска да развие своето оцеляване-дали в магията или технологиите, а защо не и в двете. Имаме достъп до неща от магически пръчки до ядрени реактори. Slimefun разполага с над 500 нови предмета и рецепти към Minecraft. А това дава възможност на играчите за още по-голямо развитие над стандартния Vanilla Minecraft.

Vídeo

Otros servidores


827
5/6

Ultrapixel Bulgaria

0 UKN Map
55/550

UKN.GG - EU Training Grounds - Main

0
0/100

FrozenMc